Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

VIP Brother стартира от 11 септември – нещо ново или отново стари муцуни?

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева отново ще са водещи и ще коментират най-интересните моменти в Къщата всяка вечер от 20.00 часа. Всички се питаме дали отново до болка некомпетентни, но абонирани за предаването персони, ще правят скучни коментари в ефир или този път организаторите ще се обърнат към по-интелигентни личности, които са в изобилие в културния, научния, светския и политически сектор и могат да обогатят формата.

11 септември – това е датата, когато „играта ще загрубее”, а най-известната Къща ще посрещне своите нови съквартиранти. Българският VIP Brother ще отпразнува 10-ата си годишнина със сезон в стила на комедия с неочакван край, а юбилейният интериор на Къщата ще изненада зрителите с впечатляващ замисъл и изпълнение.
Вече 12 години Ники Кънчев, който познавахме преди от велколепните му материали във в.“Дума“ и „Рок булевард“, ще задававъпроси на събеседниците – дано това не са предишни жители на къщата, влезли там, за да си вдигнат малко рейтинга или да си направят пиар, които словоблудстват в ефира в желанието си да изглеждат компетентни, интересни и забавни. „Според мен успехът на предаването се дължи на непрестанната динамика в отношенията между участниците. VIP Brother е истински феномен в българската телевизия, който зрителите продължават да очакват с нетърпение, защото социалният му корен вече е много дълбок. Новият юбилеен сезон с комедиен привкус има всички предпоставки да затвърди този статут”, споделя водещият на шоуто. Истината е, че отдавна реалити форматът не показва никаква социална извадка, а хората го гледат, за да видят докъде може да стигне простотията човешка - само и само да се спечели някой пари и слава. А след това ангажименти в ефира на Нова телевизия. Зрителите няма да се учудят, ако видят в Къщата половината от участниците от предходни формати – примерно „Като две капки вода“ или "Черешката на тортата", защото ротацията на едни и същи муцуни от предаване в предаване или от телевизионен канал в друг е първият белег за изхабеност, безинтересност и немощ. Така на зрителите им байдисва от иначе интересни и талантливи творци, които гледат сутрин, обед, вечер - с повод и без повод. 
Естествено е, че водеща ще бъде Алекс Сърчаджиева, щом не я виждаме по друг канал или на нейно място не са Мария Игнатова и Алекс – бившата солистка от „Шоуто на Слави“. Невъзможността на продуцентите да намират нови и интересни лица, ще ни срещне отново с великолепната актриса, която не се умори да води ту „Фермер търи жена“, ту Dancing Stars, ту „Мело ТВ Мания“... Александра ще покаже на зрителите забавленията и сълзите на бъдещите участници, техните възходи и емоционални падения в Къщата. Самата Алекс признава, че с интерес следи взаимоотношенията между участниците всеки път, защото VIP Brother е като реалния живот, но в по-малки размери – виждаш цялата палитра от човешки отношения. Истината е, че мнозина предпочитат да слушат и да гледат Алекс, отколкото нагласената извадка от шоуто. Чакаме да видим и коя певица ще влиза и ще излиза във формата, за да може после да се доизложи и в останалите предавания, продуцирани от компанията. А най-вероятно действията й ще бъдат коментирани от Преслава и Гъмов, които бяха набутани навсякъде, където можеше от предаванията на Нова телевизия.
За своя 10-и рожден ден VIP Brother ще черпи смело, а зрителите ще се почувстват като на истински празник, но този път той ще бъде с неочакван?!? край. Купонът започва на 11 септември от 20.00 часа по Нова телевизия. А зрителите ще се надяват да видят един по-различен VIP Brother, който наистина ще има с какво да ги изненада, а не да е просто пълнеж за малкото поостанали жълти издания и предиобедното предаване на същата телевизия, което се превръща в нещо като VIP Brother2, но през цялата година.
Тони Титянова