Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

ПО ПОВОД РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН 7-МИ АПРИЛ ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ САТИРАТА ПРАВИ ПОДАРЪК НА ЗРИТЕЛИТЕ СИ

 УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР
Почитателите на комедията имат шанса да гледат в три последователни вечери три спектакъла на обща стойност 12 лева
Предложенията ни за този месец са:

ЛЕКА ФОРМА НА ТЕЖКА ДЕПРЕСИЯ – 22 април, петък

В спектакъла по текстове на Станислав Стратиев сфетофарът свети само червено. На него се събират героите на Светослав Пеев, Росица Александрова, Веселин Цанев и Ивайло Калоянчев. Докато чакат и се забавляват с разсъждения върху абсурдите на нашата действителност, компания им правят група улични музиканти. Чакането се проточва, времето минава, а светофарът продължава да свети без промяна само червено...
Спектакълът е със специалното участие на доайените на Сатирата Никола Анастасов и Вели Чаушев, които се редуват в ролята на Старецът – фрагмент от пиесата на Стратиев „От другата страна”.

 

НЕ ВСЕКИ КРАДЕЦ Е МОШЕНИК – 23 април, събота

Наричат тази пиеса на нобеловия лауреат за литература Дарио Фо фарсов шедьовър. Тя се поставя за първи път в България.
Крадец влиза в празна богаташка къща, за да я ограби. Неочаквано започват да се прибират собствениците, които също разчитат, че семейното им жилище е празно.
Всеки е решил да покани любовницата си… Положението излиза извън контрол, когато в дома се озовава и ревнивата съпруга на крадеца…
Във фарсовата комедия зрителите ще видят Александра Сърчаджиева, Ернестина Шинова, Албена Павлова, Явор Борисов, Кирил Бояждиев.
Спектакълът е копродукция с Общински драматичен театър „Боян Дановски” – Перник

 

ТЕНОР ПОД НАЕМ – 24 април, неделя

Известен италиански тенор пристига в Америка, за да е звездата в оперно представление. По случайност се нагълтва с приспивателни и някой трябва да спаси спектакъла.
Въпросът е не само кой ще изпълни ролята, но и как да стане така, че публиката да не забележи подмяната. Налага се да се измамят и тълпите от почитатели, които обсаждат хотелската стая на прочутия тенор.
В ролите ще видим Пламен Великов, Полин Лалова, Стефан Щерев- Чечо, Ана Вълчанова, Янина Кашева, Веселин Ранков.КАТО БОНУС ЗА ЗАКУПИЛИТЕ БИЛЕТИ ОТ ТЕАТРАЛНИЯ НИ УИКЕНД, МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ С НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНА ОТ 3 ЛЕВА И ПРЕМИЕРНОТО НИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА ДЕЦА
НОВИТЕ ДРЕХИ НА КРАЛЯ
Драматизацията по приказки на Ханс Кристиан Андерсен ще се играе на 23-ти април - събота и 24-ти - неделя от 11:30 ч.