Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Поли Генова е полицай Джуди Хопс в „Зоотрополис“

Хитрата лисица и Зайка-полицайка се развихрят в кината от 4 март. Винаги усмихнатата и позитивна Поли Генова влиза в ролята на амбициозната полицайка Джуди Хопс в най-новото анимационно приключение на Дисни –„Зоотрополис“, който тръгва в кината на 4 март.

Джуди  е изпълнена с оптимизъм и твърдо решена да преследва детската си мечта до самия край – а именно да стане полицай. „Джуди Хопс е една много енергична и смела млада дама, която е толкова целеустремена, че понякога си мечтая да имам нейния хъс и кураж,“ разказа Поли за най-новия образ, на когото дава гласа си. Компания в озвучаването на филма й правят Богдана Трифонова – Боги от „Стартер“ по БГ Радио, и любимецът на девойките Александър Сано, нашумял с ролята си на Косъма в „Под прикритие“, който скоро ще видим като телевизионен водещ в „Мама готви по-добре“ по bTV.
Другият геройй в анимацията е Ник Уайлд - чаровен далавераджия, израснал и познаващ всички тайни на големия град. Пътищата на естествените в природата врагове се пресичат в „З

оотрополис“ - град като никой друг и свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ - сложен термин, който означава, че вървят на два крака, носят дрехи и ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Необичайният тандем, който двамата заформят по неволя, ще трябва да разреши най-заплетения и голям случай в историята на града.
Ще станат ли Ник и Джуди приятели? Как така мистериозно изчезват животни? Ще намери ли Джуди мястото си в полицейския участък или ще трябва да признае провала си и да се върне у дома?
А ето и малко информация за Поли Генова, дала гласа си на полицай Джуди: Универсален артист, тя еднакво добре се изязява на музикалната, телевизионната и театрална сцена. Кариерата й стартира, когато е 4-годишна. Поли е сред първите членове на детска формация Бон-Бон. И до момента е артист на Bon-Bon Music. Завършва в Музикалната академия и режисура в НАТФИЗ. Участва във „Великолепната шесторка“ , "X Factor", "На инат", "БГ ТОП 40", "И аз го мога" и др. През 2011 г. Поли представя България на финала на Евровизия в Дюселдорф. Същата година певицата се присъединява към журито на първия сезон на X Factor България, където е треньор на групите. Участва и в още един музикален формат – „Музикална академия“, където печели първо място в оспорвана конкуренция.

На театрална сцена Поли участва в "Аладин", "Грозното пате" и "Някои могат, други - не".
През 2015 г. е водеща на конкурса за детска песен на Евровизия, чийто домакин е България. За представянето си е отличена с наградата ЕuroStar Award 2015.
Поли Генова е част от редица благотворителни каузи като Българската Коледа, SOS детски селища, кампании на UNICEF, Информираност за аутизма, "Заедно в час". Лице е на AVON в кампанията им за борба с рака на гърдата.
Съобщи Антоанета Титянова