Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

„Гмуркане за злато: под леда” по Discovery Channel

Амбициозните мъже и жени търсят злато при изключително екстремни условия. Новият сезон на поредицата "Гмуркане за злато: под леда" е посветен на смелите търсачи на злато под замръзналата повърхност на Берингово море.

Животът за хората, които се прехранват с намиране и продаване на благородния метал в Номе, Аляска, не е никак лесен. Това обаче не ги спира да търсят злато на едно от най-негостоприемните места в света - дъното на замръзналото Берингово море под ледове с дебелина до 1,22 м. Премиерният сезон на поредицата пренася зрителите в сковаващата реалност на „Гмуркане за злато: под леда”
В новите епизоди с начален час 20:00 пет екипа се захващат с предизвикателството да намерят злато под леда.За драгажния флот на Номе, ценният метал означава свобода. Тази година търсачите на злато са в търсене на Американската мечта и всеки е решен да надмине миналогодишния рекорд за добив на злато. Възможно ли е обаче екипите да оставят настрана личните си противоречия, да преодолеят арктичната обстановка и да се концентрират върху добиването на злато?
26-годишната Емили е сред водещите търсачи на злато, след като през изминалия сезон се превръща в успешен капитан. Тя успява да се снабди с нова техника и изключително скъпа техника за добиване на злато. Новата придобивка обаче е доста скъпа и Емили трябва да погаси сумата, която е взела на заем. Тя е твърдо решена да докаже, че успехът й като първата и единствена жена собственик на драгажна машина в Номе не е случайност.
Момчетата в отбора на Зеке са добре сплотени и не допускат Емили в своя кръг. Тя се присъединява към баща си Стив. След първото си неуспешно гмуркане, Стив предизвиква Вернон на бас. Вернон пуска гмуркач веднага. Едно от най-нервните момчета от екипа на Номе, Скот се връща с ново отношение към нещата. В следващия епизод Зеке залага на нови технологии, а след неуспешните гмуркания, Емили започва да оспорва авторитета на баща си. Тя също има вземане-даване с Шон, от когото се опитва да купи оборудване. Ще разберем какво ще се случи с героите от „Гмуркане за злато: под леда” всяка неделя от 20:00 ч.
Тони Титянова