Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Участниците с Биг Брадър луднаха по аромотерапия

Ако се питате на какво мирише в Къщата на брадърите ще ви отвърнем: на кедър, мускус, франджипани и гардения. Това са любимите аромати, с които участниците се зареждат с позитивна енергия в риалити шоуто.

Свещите исполини, с размери от метър до малко под два, са сред атрактивния декор на къщата. Естествено, те са уникати, каквито бяха и арт свещите по време на световния конкурс Best Models, изработени от парфюмеристите на елитната българска козметика. Свещта с черепа е в стил Ада на Данте, а тази с дървото, напомня на Рая и е символ на семейството. Символиката е търсена умишлено, защото много от участниците в къщата показват светлите и тъмните кътчета на своята душа в шоуто.
Има един щанд в супермаркета в Къщата, който е любим на всички участници. Когато излизат от предаването, всички брадъри минават оттук, за да се „заредят” с нещо за душата и тялото – свещите и козметиката на „Рефан”.
Докато в предходното риалити, участниците използваха гигантските свещи-уникати на „Рефан” предимно за маси, то сегашните се потапят в пламъка и ароматотерапевтичното им въздействие, за да понесат по най-комфортния начин присъствието си в шоуто.

От Refan са луднали да угаждат на капризите и да задоволяват свръхконсумацията на брадърите с елитарна козметика. Те нон стоп зареждат магазина с бутери за тяло, със захари и масажни масла, които се харчат като топъл хляб в „Биг брадър”. Най-крупни са доставките от ефектните свещи на „Рефан”, които са хит в Къщата. При напускането си участници не пропускат да се запасят с любимите свещи, въпреки големият подаръчен комплект, който елитната марка им подарява.

Виктория Милчева bgbezgranici.com