Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Кради по-малко!

 На Веселото гробище всички обичат да се забавляват за сметка на Еней, единствената жена - гробар в света. Ето и сега са я излъгали, че гробището ще се мести, заради финансови далавери, а труповете ще се транспортират за по-бързо с "трупопровод".

продължава>
 
Стомана, огън и лед в 30-то представление на „Стъклената менажерия“ в „Сфумато“

На 23 септември на сцената на ТР „Сфумато“ бе показано 30-то юбилейно представление на „Стъклената менажерия“ от Тенеси Уилямс. Спектакълът е постановка на двамата режисьори Йордан Славейков и Димитър Касабов. Сценографията е на талантливата Елена Стумбова.

продължава>
 
Книга на българска писателка участва в конкурс на „Амазон“

 Новата книга „Проклятие Или Господ има други планове за теб“ на писателката Бойка Николас има шанс да се превърне в хит сред читателите, не само у нас. Още с излизането си, авторката е избрана да участва в конкурс на АМАЗОН за творби на испаноезични творци. Книгата е написана на испански език и преведена на български. 

продължава>
 
Пиесата „Като трохи на прозореца“ на режисьора Малин Кръстев тръгва на турне

 Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в седем български града с една от най-новите пиеси в репертоара си – „Като трохи на прозореца.“
Режисьор на пиесата е Малин Кръстев, а в ролите влизат познатите на публиката актриси Станка Калчева, Силвия Лулчева и Рая Пеева.

продължава>
 
"Небесно войнство - ангели хранители"

 Има ли сила, която да ни закриля в мигове на изпитания и беди? Бди ли някой над нас от невидимия свят на безплътното? На ангели ли държим онези случайности, които са ни предпазили от катастрофа, или пък са ни помогнали да спечелим?

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 49