Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Herbalife стана официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов

Herbalife подаде ръка на младата ни олимпийска лекоатлетическа надежда Митко Ценов, която върви по стъпките на Роналдо и Тренто На специална церемония в столичния хотел Хилтън, Herbalife официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3 000 метра стипълчейз Митко Ценов. 

Митко Ценов се присъедини официално към семейството на спонсорираните от Herbalife спортисти. „Като част от спонсорството Herbalife предоставя на Митко Ценов широка гама от продукти, които ще подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на физическото му състояние и на спортното му представяне“ съобщи директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац. Тя уточни, че подкрепата за спорта и обществената ангажираност са един от ключовите ценности на Herbalife. Компанията подпомага повече от 190 водещи атлети, отбори и събития по света и работи в над 90 страни, като редовно обогатява пазара с иновативни продукти и е лидер в разпространяването на здравословно хранене и активния начин на живот.
Партньорството на Herbalife с Митко Ценов започна по-рано тази година, и Олимпийската ни надежда употребява продуктите на компания вече няколко месеца. „Щастлив съм, че имам възможност да се съ

стезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов, сме подкрепяни от Herbalife и наистина се наслаждавам на моята нова Herbalife закуска. Открих, че това е един чудесен начин за начало на деня ми.“ – коментира Митко Ценов. В резултат на това се чувствам много по-енергичен, подготвен и ентусиазиран да постигам по-добри резултати“
На въпрос на водещия Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, LA Galaxy и италианския волейболен отбор Тренто, чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.
В рамките на събитието гостите и представителите на медиите имаха възможност да се запознаят отблизо с продуктите на Herbalife и да получат ценни съвети от талантливия ни лекоатлет по отношение на хранителния режим и съчетаването му с физически упражнения.

Herbalife - световна компания в областта на храненето
Продуктите на Herbalife за хранене, управление на теглото, енергия и фитнес и лична грижа се разпространяват ексклузивно от отдадените на тованезависими членове на Herbalife в повече от 95 държави. Herbalife променя живота на хората с висококачествени продукти от 1980 г. Насам и е ангажирана в борбата със световни проблеми като лошото хранене и затлъстяването, като предлага висококачествени продукти, самостоятелни обучения от членове на Herbalife и общност, която вдъхновява потребителите да водят здравословен и активен начин на живот.
Съобщи Антоанета Титянова