Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Световна седмица на хомопатията с образователни лекции в 7 града на тема: "Можем ли да намалим риска от наследствени болести?"

 

Наистина ли сме обречени да наследим заболяванията, които се предават от поколение на поколение? Този въпрос поставя Световната седмица на хомеопатията 2016. В рамките на седмицата на образователни лекции в 7 града Бургас, София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе и Стара Загора, от 11 до 14 април, най-добрите лекари хомеопати в България ще отговарят на вашите въпроси за влиянието на гените и външните фактори за появата на редица заболявания. 

 

В рамките на седмицата на образователни лекции в 7 града най-добрите лекари хомеопати в България ще отговарят на вашите в ъпроси и ще коментират какво е новото разбиране за влиянието на гените и външните фактори за появата на заболявания като захарен диабет, хипертонична болест, метаболитни нарушения, сърдечносъдови проблеми и др. На лекциите ще научите как с природни средства да стимулирате естествените способности на организма да се възстановява. Световната седмица на хомеопатията се организира от от Асоциацията на лекарите хомеопати в България, с подкрепата на Немския хомеопатичен съюз.

 

Лекциите са безплатни и ще се проведат от 18:30 ч. в:

 

 

 

Бургас, 11 април, Куклен театър. Лектор: д-р Маринела Корнел, лекар хомеопат 

София,  12 април, НДК, зала №9. Лектор: д-р Дора Пачова, лекар хомеопат, председател на АЛХБ

Варна, 12 април, хотел „Черно море”. Лектор: д-р Искра Капинчева, лекар хомеопат

 

 

 

Пловдив, 13 април, хотел „Санкт Петербург”. Лектор: д-р Дора Пачова, лекар хомеопат, председател на АЛХБ

Велико Търново, 13 април, Голямата зала на Общината. Лектор: д-р Георги Хаджиев, лекар хомеопат              Русе, 14 април, Доходно здание. Лектор: д-р Георги Хаджиев, лекар хомеопат                                            Стара Загора, 14 април, хотел „Верея”. Лектор: д-р Мария Грозева, лекар хомеопат