Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Жизненост, енергия, здраве с Herbalife

Балансирано хранене и физическа активност са ключът към здравословния начин на живот – това бе темата на специално събитие, на което Нина Шебечич Црнолатац - директор за Югоизточна Европа в Herbalife, представи философията на компанията и научния й подход към балансираното хранене. Компанията е отдадена на борбата със световния проблем с неправилното хранене и има редица разработки в тази област, които променят живота на хората вече повече от 35 години.

След редица научни изследвания Herbalifeима добро решение как да запазим своето здраве, енергия и жизненост, а именно да започваме всеки ден със здравословна закуска и упражнения.

Хранителните навици на българите
през последните години ни доближават твърде много до световната тенденция - 30% са хората с наднормено тегло или затлъстяване. Това доказва, че правилният хранителен режим е необходимост в наши дни. Herbalife може да подпомогне за понижаване на стряскащата статистика, като предлага решения за балансирано хранене – широк спектър от продукти, включително протеинови шейкове, заместители на хранене, закуски и хранителни добавки, в над 95 държави по целия свят.
„Горди сме, че в България сме припознати, като заслужаваща доверие компания, която подкрепя хората по пътя към по-добър, по-активен и по-здравословен начин на живот. Нашите хранителни продукти и добавки са разработени под ръководството на научи експерти и са с добавени витамини, минерали и полезни вещества,“ сподели Нина Шебечич Црнолатац.

Изследване показва, че 20% от европейците не закусват сутрин
А броят на хората, които редовно пропускат първото хранене за деня, повече от веднъж в седмицата, е още по-висок. Това провокира повишаване на теглото и преяждане по-късно през деня, защото показва нездравословни хранителни навици. Общо 53% от хората, които пропускат закуската твърдят, че причината за това е липсата на време рано сутрин. Спестяването на време и доставянето на балансиран, дневен прием на калории са основните предимства на шейк „Формула 1“ на Herbalife. Той съдържа протеини, фибри и 21 важни микроелементи (витамини и минерали), които подпомагат метаболизма на клетъчно ниво.

Herbalife е отдадена в подкрепа на спортни активности и социална отговорност
Компанията поддържа Herbalife Family Foundation и нейната програма Casa Herbalife, която осигурява добро хранене на деца в нужда. Herbalife спонсорира повече от 190 атлети, отбори и събития по света, включително Кристиано Роналдо, италианския волейболен отбор Тренто, ръководен от Радостин Стойчев, в който играе Георги Братоев, както и Митко Ценов, който ще представя България на Олимпийските игри в Рио тази година.
Световната компания за хранене предлага всичко, от което се нуждаете, за да постигнете активен и здравословен живот.
Съобщи Тони Титянова