Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Информирано потребление на лекарства с помощта на Актавис

Актавис е единствената фармацевтична компания в България, която дава възможност на своите потребители да получат и споделят информация чрез безплатна телефонна линия

Безплатната телефонна линия на Актавис е първата по рода си във фармацевтичната индустрия.

Основната й цел е да даде на потребителите бърз, лесен, а също и безплатен начин да получат изчерпателна информация за популярните продукти без рецепта, предлагани от Актавис. Линията е на разположение на потребителите от октомври 2010 г.

Номерът на безплатната линия е 0800 11 115 и е активен в часовете от 9:00 до 18:00 всеки ден от седмицата. А на въпросите, задавани от потребителите, отговаря екип от специално обучени оператори и медицински специалисти.

Често задавани потребителски въпроси за цени, състав и приложения на лекарствените средства намират бърз отговор само с едно обаждане на безплатната линия. Операторите могат да съдействат на пациентите като ги насочат към търговски обекти, където да си купят необходимото лекарство, като ги информират за препоръчителната дозировка и начин на прием.* В случаите когато е необходима по-специализирана информация (например странични ефекти от даден продукт, взаимодействие с други лекарства и т.н.) операторите насочват запитванията към специалисти от Актавис, подготвени да дадат отговор.

Българите се доверяват от години на продукти, достъпни без рецепта с доказано качество като: Ацетизал, Беналгин, Спазмалгон, ПарацетаМакс, ЦитроВит и Ефизол, които са част от богатото портфолио на Актавис. Това дългогодишно доверие на потребителите превръща Актавис в лидер на българския фармацевтичен пазар. То затвърждава и приоритетите на компанията, фокусирани върху грижата за здравето на хората и поддържането на коректни отношения в бранша.

Безплатната телефонна линия 0800 11 115 цели да стимулира информираното потребление на лекарствени продукти в страната и да позволи на хората бързо и лесно да получават информация за продуктите без рецепта, предлагани от Актавис.

Поддържането на постоянна, бърза и достъпна връзка с потребителите и повишаването на информираността сред тях е и правилният подход за запазване на тяхното здраве, особено като се отчетат зачестилите случаи на злоупотреби и търговия с фалшиви лекарства, разкрити през последните месеци.

„Безплатната линия на потребителя за продуктите без лекарско предписание на Актавис е резултат от желанието ни да имаме директна връзка с клиентите и партньорите ни. Да им дадем възможност да се свързват с нас бързо, независимо от това къде се намират. За нас това е един от начините да сме „компания, ориентирана към клиента”. Бяхме провокирани и от факта, че никоя друга фармацевтична компания няма такава линия, въпреки че нашата индустрия е една от тези с най-голямо социално значение.”, каза Страхил Руйчев, Маркетинг мениджър, дивизия „Продукти без лекарско предписание”, Актавис България.
*Консултантите на Actavis не могат да препоръчат лечение или да предпишат лекарство тъй като това може да крие опастност за здравето на потребителя и противоречи на медицинската етика. В случай, че потребителят има каквито и да е оплаквания, той ще бъде насочен към преглед при специалист.


За Актавис ЕАД:

Актавис e най-голямата фармацевтична компания в България, предлагаща генерични лекарства от много високо качество на достъпни цени. Компанията има най-богатото продуктово портфолио на българския пазар, покриващо всички основни терапевтични групи. С помощта на продуктите на Актавис повече от 4 млн. души ежегодно побеждават болестите и възвръщат доброто си здраве.
На българският пазар Актавис предлага широка гама от продукти без рецепта, обединени в продуктовите серии ActaHome, ActaHelp и ActaStyle. Всяка от тези продуктови серии включва редица водещи марки, сред които: Ацетизал, Беналгин, Спазмалгон, ЦитроВит Витамин С, ПарацетаМакс, Ефизол, Проалгин, Геритамин нео и много други.
За да научите най-новото и да получите подробна информация за Актавис и нейните фармацевтичните продукти, можете да посетите www.actavis.bg или някой от сайтовете на продуктовите серии: www.actahome.bg, www.actahelp.bg, www.actastyle.bg.